10.4.17

KIITOS ÄÄNESTÄJILLE!

Kiitos äänestäjilleni. 154 ääntä on mielestäni erinomainen saavutus ja se osoittaa sen, että olen edelleen luottamuksenne arvoinen. Tämä lämmitti mieltäni erityisesti - KIITOS! Vaalit on käyty ja nyt se työ varsinaisesti alkaa. Mitä se sitten tarkoittaa? Kokoomuksen uusi valtuustoryhmä järjestäytyy heti pääsiäisen jälkeen ja keskustelemme yleisellä tasolla miten jatkamme kohti muiden puolueiden kanssa käytäviä neuvotteluita. Kokoomus suurimpana puolueena on näissä neuvotteluissa koolle kutsujana. Uusi valtuusto kokoustaa ensimmäisen kerran kesäkuussa. Sitä ennen on paljon mietittävää ja pohdittavaa....


Olen kirjoittanut tätä blogia vaalikampanpanjani aikana ja sen kirjoittamista tulen myös jatkamaan. Näillä sivuilla kirjoitan huomionarvoisista asioista ja ilmiöistä, herätän keskustelua, pohdin ja puntaroin, mutta avoimia, vielä keskeneräisiä asioita tältä sivulta ei ole mahdollista löytää.


Tähän asti Facebook-tilini on ollut avoin, mutta tulen sulkemaan julkisen profiilini jonkin ajan kuluttua. Toivon, että yhteydenpito kuntalaisiin on kuitenkin avointa ja aktiivista. Sitä ajatellen näitä kirjoituksia voi halutessaan kommentoida ja minut tavoittaa aina myös sähköpostitse, puhelimitse tai vetämällä hiasta, kun kylillä nähdään.


Tehdään yhdessä kaikille hyvä Kangasala!


Terveisin


Merja

Be First to Post Comment !
Post a Comment